Obrišite svoj b-tracker nalog

Brisanjem naloga uklanjaju se vaš profil, računi, transakcije, transferi, kategorije, ponavljajuće serije, podešavanja i identitet za prijavu. Brisanje korisnika je trenutno i nepovratno. Nema perioda za oporavak, a ponovna registracija počinje bez starih podataka.

Podaci mogu ostati u rezervnim kopijama za oporavak od katastrofe do 7 dana, a operativni zapisi do 30 dana, kao što je objašnjeno u politici privatnosti.

Prijavite se i obrišite nalog

Ako ne možete da se prijavite, pišite na support@b-tracker.com. Podrška će vam prvo pomoći da povratite pristup i tek kada to nije moguće pomoći sa zahtevom za brisanje kao krajnjom merom.